T’ajudem amb la destrucció de material confidencial

Si treballes amb informació confidencial, saps que és indispensable evitar que caigui en mans inadequades de manera que no es faci un ús fraudulent.

Amb nosaltres podràs estar tranquil, ja que Llorens|dc acredita la destrucció d’aquest material a través d’un certificat, garantint així la seva total eliminació a través de 4 passos molt senzills:

Recollida 

Primer de tot, t’ajudem amb la recollida de la documentació confidencial que vols destruir.

furgonetes-llorens

Segons la periodicitat, la recollida pot ser:

Periòdica: si necessites desfer-te de contingut confidencial amb certa regularitat, establim un servei a mida segons el volum i el tipus de material.

Puntual: si prefereixes contactar amb nosaltres quan hagis acumulat suficient material, cap problema. Ens passarem quan et vagi millor.

Transport i custòdia

Traslladem la documentació amb vehicles especials, que compleixen màximes condicions de seguretat.

Destrucció

Tot i que la destrucció del material s’efectua en les instal·lacions de Llorens|dc,  a Llorens|gmr ens ocupem de gestionar-la per evitar la seva pèrdua o filtració.

Seguint la norma DIN-66399, tractem el contingut amb diferents nivells tenint en compte el grau de confidencialitat:

Estàndard: destrucció de documents DIN-3 en trossets d’un diàmetre igual o inferior a 20 mm.

Confidencial: trossegem  els documents amb informació restringida en bocins d’un diàmetre igual o inferior a 320 mm.

camio-paper

També hi ha l’opció de gravar tot el procés de destrucció. D’aquesta manera pots tenir en suport visual l’eliminació de tota la informació confidencial.

Reciclatge

Reciclem tots els residus que s’han generat. De manera que, a més a més de cumplir les normes de la Llei de protecció de dades, també vetllem per la conservació del medi ambient. 

Si estàs interessat en la destrucció i la màxima seguretat dels material confidencial de la teva empresa, pots contactar amb nosaltres trucant al 93 870 42 53 o escrivint un correu a info@llorensgmr.com i t’ajudarem.

Deixa un comentari

Accepto la política de privacitat.